Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Priv] Beta

gladiatorss

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 61
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

prędkość dobra, drop też, ale przydałoby się więcej hajsu:).Mam pytanko można vipa (nick-Endrju) chciałbym zobaczyć o co biega z tym vipem:). Teraz 100% złota tak? Myślę, że 200-250% by było super, Aha i te budynki gildyjne by działały;).

Pozdrawiam życzę powodzenia.

Opublikowano

Wypatrzyłem następujące błędy:

1.Nie działają podania do gildii.

2.Na vipie pisze, że za darmo jest leczenie w szpitalu, a pieniądze pobiera(nie jestem pewny czy tak ma być)

Ogólnie wszystko super śmiga

Opublikowano

noom dobre macie pomysly ale co do tego zwiekszania rat to ja bym prosil aby bylo tak 300%-450% :) aby dało sie to odczuć

531ms4.jpg

Nie Kłóć Się z Głupcem , Bo Najpierw Sprowadzi Cię Do Własnego Poziomu A Potem Pokona Doświadczeniem

Opublikowano

Cze . Fajny serwer ,ale moglbys dodac kilka rzeczy ? Chodzi mi zeby wszystkue itemki szly do plexaka po 1 kliknieciu i odrazu mozna wszystkie sprzedac . A i moge VIP'a ? Jak cos to Michal - Top 2

Opublikowano

Raty są zwiększone na początku wolniej exp leciał porównaj sobie go z klonem tam na 30lvl za harpie leci po 3 procent expa, a tu dużo więcej

Opublikowano

Błędy:

- Brak Możliwości odejścia od gildi bo wywala na hosting serwera

- Szpital leczy lecz są takie pomylki ze zabierze kase nie uleczy i ja dopiero widze ze jestem nie uleczony jak walcze z bestią

- w Górach Meduza ma 13090-1680 hp ;p taki tam fail :D

więc to chyba tyle jak znajde inne to napisze :)

ps. bd edytował ten post i wpisywał nowe błedy wyłapane przezemnie :)

531ms4.jpg

Nie Kłóć Się z Głupcem , Bo Najpierw Sprowadzi Cię Do Własnego Poziomu A Potem Pokona Doświadczeniem

Opublikowano

Ja oprócz tego co znalazłem to:

Nie wszystkie podania do gildii działają mój brat(zelekharibo) składał podanie i go nie widzę.

Praca nie działa.

Jeżeli te wszystkie błędy poprawisz co Ci podałem+Zeus i zwiększysz jeszcze raty(najlepiej kasy o 100-150 co sąteraz i expa 25-50%). To będzie zarąbisty serwer na razie moja ocena 9/10:)\

Serdecznie pozdrawiam

Opublikowano

Endrju zgadzam sie z toba tylko ja bym dal mu 9,9/10 bo wkoncu to jedyny jak narazie serwer *polski* gladiatusa

531ms4.jpg

Opublikowano

@up Co przepraszam? hah akutalnie to Beta serwer wiec nic ci z vipa a mozna go dostac jak jestes w top3 ja jestem w top 5 :) (4 juz nie dlugo 3 ;)

531ms4.jpg

Opublikowano

mam takie pytanko...

w grze mam nick kruchan...

jestem w top1...

dostalem vipa i 25 rubinow...

zalogowalem sie jakiess 20 minut temu patrze i mam tylko 5 rubinow...

nic nie kupowalem...

takie pytanko...

co sie stalo??

stgna.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...